yag.gen.tr
yağ
Sosyal Medyada Paylaş
Köpek Yağı
Sakal Yağı
Atık Yağ Toplama
Yılan Yağı Nasıl Elde Edilir
Bebeklerde Balık Yağı Kullanımı
Çay Ağacı Yağı Sivilce
Kantaron Yağı Nasıl Yapılır
Acı Kayısı Çekirdeği Yağı
Don Yağı
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
İguana Yağı
Susam Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Deve Dikeni Yağı
Zambak Yağı
Aspir Yağı Zararları
Örümcek Yağı
Balık Yağı Boy Uzatırmı
2 Zamanlı Motor Yağı
Gres Yağı
Beyaz Yağ
İnsan Yağı
Yağ Lekesi Nasıl Çıkar
Biberiye Yağı Nasıl Yapılır
5w 40 Motor Yağı
Acı Elma Yağı Nasıl Kullanılır
Çörek Otu Yağı Sinüzite İyi Gelirmi
Yılan Yağı Saç Uzatırmı
Badem Yağı Nasıl Kullanılır
Bronzlaştırıcı Yağ
Yılan Yağı Kullanımı
Yonca Yağ
Bölgesel Yağ Eritme
Yılan Yağı Zararları
5 40 Motor Yağı
10 60 Motor Yağı
Tüm Sayfalar >>









Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır

Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır, Badem yağı sağlık açısından çok faydalı olan ve cilde uygulandığında ciltte bir çok etkisini gösteren bitkisel bir yağ türüdür. Bu yağ badem meyvesinin çekirdeklerinin soğuk pres ile elde edilmesi ile yapılır. Badem bitkisi özellikle dağlık alanlarda yetişmekte olan ve sulu olan yerleri sevmeyen, genellikle kendiliğinden yetişmekte olan bir bitki türüdür. Bu yağı genellikle bayanlar kullanırlar. Bayanlar cilt sağlığına önem verdiklerinden dolayı sıkça kullanımını sağlamaktadırlar. Son zamanlarda bu yağ çok rağbet görmektedir. Eski zamanlardan beri doğal olarak ciltte kullanılmakta olan bu bitkinin yağı ciltte oluşmakta olan pürüzlerin giderilmesinde, oluşan kırışıklıkların önlenmesinde, kişilerin yüz bölgelerinde oluşmakta olan sarkıkların giderilmesinde etkili olan doğal bir bitkisel yağdır.

Badem yağı yüze nasıl uygulanır?
 
Bu yağı yüzünüze uygulamadan önce kullanım kılavuzunu okumanız gerekmektedir. Aksi taktirde kullanım kılavuzunu okumasanız eğer cildinizde bazı tahribatlar oluşacaktır ve oluşmakta olan bu tahribatlar kalıcı hasarlara bile neden olabilmektedir. Badem yağı yüze uygulanmasın da ilk önce bazı bitkisel olan türden yağların birbirleri ile karıştırılması ile elde edilecek olan cilt yağları oluşturulması gerekmekte. Badem yağı yüzde sade olarak da kullanılabilir fakat farklı türden olan bitkisel yağlarla karıştırılması ile yüz bölgelerinde daha fazla etkili olacaktır. 
Badem yağından yüze uygulanacak olan karışımı yapacak olursak eğer bu karışım içeriğinde:
  • 2 tatlı kaşığı olacak şekilde badem yağı.
  • 1 tatlı kaşığı bal. Bu yağında orijinal olanı tercih edilmelidir.
  • Birkaç parça avakado özü.
Hazırlanan malzemeleri cam bir kaba almamız gerekmektedir. Hepsini teker teker bu kaba ekleyerek özdeşleşmesi için iyice karıştırılmalıdır. İyice karıştırılan ve özdeşleşen karışım cilde uygulanmak için hazırdır.

Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır
Badem yağının yüze uygulanması: Hazırlanan karışımdan el ile bir miktar alınarak harici olarak yüze 15-20 dakika arasında uygulanması gerekmektedir. Bu yağı yüze iyice masaj yaparak uygulamalıyız ki yüzdeki oluşan siyah noktalar, sivilceler giderilsin. Daha sonra yüze uygulanan badem yağını bir müddet bekletip ciltte kuruma belirtisi verince ılık su ile yıkanması gerekmektedir. Yüze uygulanan badem yağı cildinizde kesinlikle fayda sağlayacaktır. Ciltte oluşum göstermekte olan sivilceleri, siyah noktaları, akneleri götürecektir. Badem yağının yüze uygulanması oldukça kolay olup herkes tarafından rahatça kullanımı sağlanabilir. Bu yağı kullanarak yüzünüzde güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Bayanların badem yağını yüzü uygulaması ile yüzde ferahlık sağlanır, yüz güzel bir görünüm kazanarak parlaklık sağlar, yüzde sağlıklı bir görünüm oluşturur. Kesinlikle doğal olarak bulunan badem yağı kullanılması önerilmektedir. Güzellik merkezlerine tonlarca para dökmenin yerine badem yağını evinizde kendiniz oluşturarak daha sağlıklı bir yüz görünümü elde etmek daha mantıklı olacaktır.

Yayınlanma Tarihi : 28.7.2015 02:01:05

Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır Yorumları
İsminiz 
Yorumunuz 
Güvenlik 
 Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
   

Yorum Yapılmış "Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır"


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Güneş Yağı

Güneş Yağı, Cilt kanserinin en büyük sebebi güneş ışınlarına direk ve uzun süreli maruz kalmaktır. Güneş ışınlarına uzun süreler maruz kalındığında deri altında bulunan elastin ve kallojen yapıları zarar görür. Bunun sonucu olarak...

Yağ Aldırma

Yağ Aldırma, Son zamanlarda kişilerde oluşmakta olan aşırı derecede yağlanmalar can sıkıcı bir husus olmaktadır. Kişilerin fazla olan kilolarından kurtulmaları ve özellikle de bayanların bu hususta çok hassas davranmaları yağ aldı...

Hamilelikte Balık Yağı Kullanımı

Hamilelikte balık yağı kullanımı, balık yağı çoklu bir doymamış yağ asididir. Bunlar esansiyel yağ asididir ve insan vücudunda üretilmez. Mutlaka dışarıdan almak gerekir. Sadece hamile bayanlar için de değil tüm insanların vücudun...

Yasemin Yağının Faydaları

Yasemin Yağının Faydaları, Yasemin yağı elde edilmekte olan yasemin bitkisi her mevsim yeşil ya da yaz aylarında yeşil olmaktadır ve bu bitki sarılıcı ya da dik olarak yetişmektedir. Yasemin bitkisi sıcaklığa dayanabilen bir bitki...

Rezene Yağının Faydaları

Rezene yağının faydaları, rezene yağı, rezene bitkisinin yapraklarından buhar yolu ile elde edilen bitkisel yağlardan biridir. Vücuda masaj yapılarak, soluma yöntemiyle, banyo suyuna ekleyerek ya da ağız yolu ile tüketilerek kulla...

Menekşe Yağının Faydaları

Menekşe yağının faydaları, çok fazla kullanım alanı olmasına rağmen menekşe yağı, adından sıkla söz edilen yağ çeşitlerinden biri değildir. Menekşe her eve yakışan, bulunduğu ortama huzur veren çiçek çeşitlerinden biridir. Son d...

Kayısı Çekirdeği Yağı Faydaları

Kayısı Çekirdeği Yağı Faydaları, Kayısı meyvesinin çekirdeğinden elde edilmekte olan kayısı çekirdeği yağı sağlığımız açısından kullanımında çok fayda vardır. Kurutulmuş olan kayısı çekirdeğinin içerisinde bulunmakta olan yağların...

Kakao Yağının Faydaları

Kakao Yağının Faydaları , Kakao yağı açık sarı olan bir renge sahip olan, saf olarak doğada bulunan kakao çekirdeğinin kavrulması ile elde edilmektedir. Kakao koka bitkisinin meyvesinden elde edilir. Kakao yağının raf ömrü  oldukç...

Kakao Yağı Ne İşe Yarar

Kakao Yağı ne işe yarar, kakao yağı kakao ağacından elde edilen ve raf ömrü oldukça uzun olan bitkisel bir yağdır. Kozmetik ve gıda alanında yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kakao yağı cilt bakımında birçok probleme karşı kull...

Jojoba Yağı Faydaları

Jojoba yağı faydaları, jojoba yağının içeriği doymamış yağ asitleri bakımından zengin olması, doğal bitkisel bakım ürünü içeriğinde kullanılmasına neden olur. Çöllerde yetişen ve çalı tarzında olan jojoba bitkisinden elde edilen y...













Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

yağ, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017