Tahin yağı yapımı hakkında bu kadar detaylı bilgi vermişsiniz, gerçekten çok faydalı! Susam tohumlarının seçimi aşamasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Özellikle organik olanların tercih edilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, peki bunun tahin yağına olan etkileri neler? Kavrulma işlemi de tahin yağı için kritik, düşük sıcaklıkta kavrulmasının neden önemli olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, susam tohumlarının öğütülmesi sırasında su eklenmesinin ne gibi bir etkisi var? Son olarak, tahin yağının saklama koşulları ile ilgili verdiğiniz bilgiler çok önemli, özellikle besin değerlerinin korunması için neler yapmalıyız?
Tahin yağı yapımı hakkında bu kadar detaylı bilgi vermişsiniz, gerçekten çok faydalı! Susam tohumlarının seçimi aşamasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Özellikle organik olanların tercih edilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, peki bunun tahin yağına olan etkileri neler? Kavrulma işlemi de tahin yağı için kritik, düşük sıcaklıkta kavrulmasının neden önemli olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, susam tohumlarının öğütülmesi sırasında su eklenmesinin ne gibi bir etkisi var? Son olarak, tahin yağının saklama koşulları ile ilgili verdiğiniz bilgiler çok önemli, özellikle besin değerlerinin korunması için neler yapmalıyız?
Cevap yaz