Limon Yağı Nasıl Yapılır

Limon Yağı Nasıl Yapılır

Limon Yağı Nasıl Yapılır, Limon normalde salatalarda kullanılan ekşimsi bir tadı olan bitki çeşididir. Geçmişten beri yaşlılarımızın çaylarına damlattıkları ve daha sonra kabuğunu soyup yediği ve doyumluluk hissi verildiği daha çok bilinmektedir. Limon bitkisi kesinlikle sıcağa ve soğuk ortama gelemeyen bir bitkidir. Bu yüzden limon ağacı genellikle 0 derecenin altına ısısı düşmeyen yerlerde yetişmektedir.
Limon ağacı çok sıcaklarda kurumaya başlayabilir bu yüzden limon ağacı Akdeniz'de yetişmektedir.

Limon yağı nasıl yapılır?
Limon yağının yapılışı limon meyvelerinin kabuğundandır. Limon yağının içerdiği C vitamini, malik ve strik asitler, hespiridin ve şeker vardır. Limon yağını siz bayanlar evde de yapabilirsiniz. Limon yağının evde yapımında birçok yararının dışında eğlenceli de olacaktır. Limon yağı yapmak için bir su bardağı sızma zeytinyağını bir kap içerisinde ve kısık bir ateşle 70 derece kadar ısıtın. 4-5 limonu iyice yıkayın ve kabuğunu rendeleyip, bu rendelenmiş kabukları ise ısıtmış olduğunuz bu yağ ile karıştırın. 5-6 saat sonra ince bir süzgeçten yada yok ise tülbentten geçirin. Ve çıkan yağı bir kavanoza koyarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Limon yağı bilindiği gibi güzelliğin ve sağlığın iksiridir. Sayılmayacak kadar sağlığa ve güzelliğe faydaları vardır. Antiseptik özelliği bulunan bu yağ cildi mikroplardan koruyarak ciltte sivilce oluşumunu önler. Limon yağını var olan selülitlere ovarak sürmenizde fayda vardır ve düzenli yapıldığı zaman bitmesini sağlar.
Bu arada taze ve dalında koparılmış olan limonu avucunuzun içinde ovalayın ve elinize çıkan doğal yağın farkında olacaksınız birde elinizde oluşan yumuşamanın farkına varacaksınız. Limon yağı genelde akne tedavilerinde ve yağlı saçların temizliğinde kullanılır. Limon yağı genelde hamile bayanların kullanımda faydası olacaktır. Vücudun gerginleşmesine rahatlık sağlar ve yırtıkları giderir. Limon yağı yenip içilebilen bir yağ değildir limonun içi yenebilir ama yağı yenilmez. Limon yağının yapımı şampuan, sabun, kozmetik ve saç bakımında kullanılmak için yapılmaktadır.

Limon yağının yapılışında, ben şu şekilde yapmaktayım sizlerde deneyebilirsiniz.

3-4 adet limonu iyice yıkayın ve limonları kurutun. Rendenin en ince tarafı ile rendeleyin. Fakat dikkat edilmelidir, limonun beyaz kısmı rendeden geçmeyecektir. Rende dışında limon kabuklarını bıçakla da ince ince doğrayabilirsiniz. Doğranan veya rendelenen kabukları kavanoza koyun. Üzerini hafif geçecek şekilde sızma yağ koyun. Kavanozun kapağını iyice kapatın ve 35-40 gün güneş görmeyen ve sıcak olan bir ortamda bekletin. Bu karışımı arada çalkalayın. Boş bir şurup şişeniz var ise yıkayıp kurutulan bu şişeye bir tülbent yardımı ile süzerek hazır bir duruma getirin.

Dikkat bu yağı yemek için üretmiyoruz sadece evdeki şampuan ve sıvı sabunlara katmak için yapıyoruz.

Yapılışı bu kadar kolay olan limon yağı doğal olarak elde edilmekte olan limonlardan yapılması daha sağlıklı olacaktır. Çünkü piyasada bulunan bir çok ürün içerisinde kimyasal karışımlardan dolayı sağlığımızı olumsuz yönden etkileyecek olan maddelerin olması sizlere faydadan çok zarar verecektir. Bu yağı kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederiz ve sağlık açısından olumsuzluklar doğurmakta olan sıkıntıların giderilmesi için doğru ve ve düzenli olarak vücudunuza uygulamanız önerilir.

Limon Yağı Nasıl Yapılır Yorumları

şifre Kırmızı sayıyı girin

2 Yorum Yapılmış "Limon Yağı Nasıl Yapılır"
Bu Yağı Evde Yapıp İstenmeyen Tüylere Sürsek Etkili Olur Mu Acaba Yoksa Almalımıyım
Nur . 2017-08-17 / 4,5
CEVAP YAZ
Limon Kabuğu Yağı İstenmeyen Tüylerin Tamamen Yok Olmasından Da Etkili Gerçekten
Zeliha . 2017-07-17 / 4,5
CEVAP YAZ
Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır
Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır
Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır, Kantaron yağı antiseptik, antibakteriyel, kanama durdurucu, yara ve yanık iyileştirici iltihap önleyicidir. Kantaron otu genelde ılıman iklime sahip bölgelerde yetiştirilmektedir. Kantaron otu bitkisi yetiştird...
Aynısefa Yağı
Aynısefa Yağı
Aynısefa Yağı, Aynısefa bilindiği gibi çiçek familyasına ait bir bitkidir. Büyük bir papatyayı andıran bu bitkinin cilt sağlığı açısından önemlidir. Bu bitki ülkemizde de bol şekilde üretilmektedir. Gün geçtikçe dünyadaki insan sayısının artması ba...
Mavi Anemon Çiçeği Yağı
Mavi Anemon Çiçeği Yağı
Mavi Anemon Çiçeği Yağı, Mavi anemon çiçeği dünyada özellikle kuzey yarım kürede yetişme göstermektedir. İskoçya başta olmak üzere; Japonya da, Brezilya da gibi sıcaklığı düşük olan bölgelerde sıkça rastlanmaktadır. Bu bitki genellikle ılıman iklim b...
Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı
Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı
Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı, Kişilerde oluşmakta olan sakal çıkmama sorunu kişiler için oldukça can sıkıcı bir durum olmaktadır. Her gün sakal tıraşı olmak zor olan bir durumdur fakat yüzümüzde hiç sakal çıkmaması kişiler açısından daha fazla sorun o...
Gres Yağı
Gres Yağı
Gres Yağı, makine parçalarında ve dişlilerde kullanılmakta olan bir yağ türüdür. Bu yağ eskilerden beri araç motorlarında, yük taşıma araçlarında, traktörlerde, motosikletlerde ve buna benzeyen bir çok alanda kullanımı sağlanmaktadır. Genle olarak gr...
Kudret Narı Yağı
Kudret Narı Yağı
Kudret Narı Yağı, Kudret narı botanik bir meyve olarak bilinmektedir. Bu meyve bir çok farklı isme sahiptir. Bu isimlerden bazıları ise: Papara, acayip elma, momordica charantina, balsam apple gibi değişik isimleri vardır. Kudret narı kabakgiller cin...
Göğüs Yağları
Göğüs Yağları
Göğüs Yağları, Göğüslere oluşan yağlar genellikle erkekleri ilgilendiren ve erkeklerde daha çok sorun haline gelen bir konudur. Bayanlarda bu sorun yağların belirgin hale gelmemesinden dolayı biraz daha az sorun olarak kabul edilmektedir. Bu bölgedek...
Yılan Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Yılan Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Yılan yağı saça nasıl uygulanır? Saçlar için oldukça faydalı olan yılan yağının kullanımı da son derece kolaydır. Kullanımına geçmeden önce yılan yağı, saçların ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri karşılayacak niteliktedir. İçerisinde yüksek oran...
Kandaki Yağ Oranı Nasıl Düşürülür
Kandaki Yağ Oranı Nasıl Düşürülür
Kandaki yağ oranı nasıl düşürülür, kanadaki yağ oranı, her insanın kanında bulunan ve hücre zarları ile bazı hormonların yapımında kullanılan bir maddedir. Kandaki yağ oranını, vücut kendi ürettiği gibi dışarıdan alınan besinlerle de yükselebilir. Me...
Kurumuş Yağ Lekesi Nasıl Çıkar
Kurumuş Yağ Lekesi Nasıl Çıkar
Kurumuş yağ lekesi nasıl çıkar, Günümüzde kadınların en şikayetçi oldukları çıkmayan kurumuş yağ lekeleridir. Sırf bu yüzden çocukların dışarıda oynamaları yasak hale gelmiştir. Fakat TV de verdikleri reklamlarda genelde belli markalarla kurumuş yağ ...
Keratin Yağı
Keratin Yağı
Keratin Yağı, Keratin aslında vücudumuzda bazı yerlerimizde bulunan bir proteinin adıdır. Keratin yağı en çok saçlarda olmak üzere tırnaklar ve dişlerde kullanılmaktadır. Keratin yağını herhangi bir sarraftan kolaylıkla ve oldukça ucuz bir fiyata bul...
Hamilelikte Badem Yağı Kullanımı
Hamilelikte Badem Yağı Kullanımı
Hamilelikte Badem Yağı Kullanımı, Hamilelikte genellikle kullanılan badem yağı cilt bakımı ve onarımı için kullanılır. Birçok bayanın baş belası olan hamilelik çatlakları günümüzde hep sıkıntı olmuştur hatta çoğu genç kız çatlaklara hazır olmadığı iç...
Çilek Yağının Cilde Faydaları
Çilek Yağının Cilde Faydaları
Çilek Yağının Cilde Faydaları, Nefis, sulu ve ağızları sulandıran tadının yanında çileğin sağlık yönünden de faydaları vardır. Çilek yağı genelde ilaç ve kozmetikte çok fazla derecede kullanılmaktadır. Çileğin tadı ve güzelliği, lezzeti ile göz nuru ...
Alabalık Yağının Faydaları
Alabalık Yağının Faydaları
Alabalık yağının faydaları, Alabalık her balıktan farklı olarak omega 3 olarak çok zengin bir balıktır. Alabalık veya alabalık yağı çocukların ve gelişme çağındaki kişilerin tüketmeleri gereken önemli bir besindir. Ayrıca bütün insanlarda beyin ve ha...
Keten Tohumu Yağı Nasıl Kullanılır
Keten Tohumu Yağı Nasıl Kullanılır
Keten Tohumu Yağı Nasıl Kullanılır, Keten tohumu çiğnenerek de yenilebilir fakat sert olması nedeniyle tam öğütülmediği için sindirilmeden vücuttan atılabilir. Fakat keten tohumunu öğüterek toz haline getirilerek suyla karıştırılarak tüketilebilir. ...
Ayı Yağı
Ayı Yağı
Ayı Yağı, günümüzde kullanım alanı pek bulunmamaktadır. Bu yağın kullanımı genellikle eski zamanlarda çok yoğundur. İnsanlar bu yağı genellikle deri yoluyla kullanırdı. Fakat yinede ağız yoluyla tüketenlerde vardır. Dinimiz yönünden bu hayvanın eti y...
Gaz Yağı
Gaz Yağı
Gaz Yağı, Gaz yağını hepimiz duymuşuzdur. Bu yağ eskilerde çok daha fazla miktarda kullanılmaktaydı. Yanıcı bir yağ olan gaz yağı petrol rafinelerinde petrolden sonra elde edilen bir yakıt türüdür. Benzin kadar yanıcı etkisi olmasa bile bu yağda yan...
Katran Yağı Faydaları
Katran Yağı Faydaları
Katran Yağı Faydaları, Günümüzde çok fazla duyduğumuz ve birçok insanın kullandığı ve bir o kadarda faydası bulunan katran yağı, birçok faydası ile birçok insanın olmazsa olmazlarından olmuştur. Bu yağın faydalarının oldukça fazla olması yağın kullan...
Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır
Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır
Kırmızı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır, Kantaron yağı antiseptik, antibakteriyel, kanama durdurucu, yara ve yanık iyileştirici iltihap önleyicidir. Kantaron otu genelde ılıman iklime sahip bölgelerde yetiştirilmektedir. Kantaron otu bitkisi yetiştird...
Aynısefa Yağı
Aynısefa Yağı
Aynısefa Yağı, Aynısefa bilindiği gibi çiçek familyasına ait bir bitkidir. Büyük bir papatyayı andıran bu bitkinin cilt sağlığı açısından önemlidir. Bu bitki ülkemizde de bol şekilde üretilmektedir. Gün geçtikçe dünyadaki insan sayısının artması ba...
Mavi Anemon Çiçeği Yağı
Mavi Anemon Çiçeği Yağı
Mavi Anemon Çiçeği Yağı, Mavi anemon çiçeği dünyada özellikle kuzey yarım kürede yetişme göstermektedir. İskoçya başta olmak üzere; Japonya da, Brezilya da gibi sıcaklığı düşük olan bölgelerde sıkça rastlanmaktadır. Bu bitki genellikle ılıman iklim b...
Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı
Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı
Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı, Kişilerde oluşmakta olan sakal çıkmama sorunu kişiler için oldukça can sıkıcı bir durum olmaktadır. Her gün sakal tıraşı olmak zor olan bir durumdur fakat yüzümüzde hiç sakal çıkmaması kişiler açısından daha fazla sorun o...
Gres Yağı
Gres Yağı
Gres Yağı, makine parçalarında ve dişlilerde kullanılmakta olan bir yağ türüdür. Bu yağ eskilerden beri araç motorlarında, yük taşıma araçlarında, traktörlerde, motosikletlerde ve buna benzeyen bir çok alanda kullanımı sağlanmaktadır. Genle olarak gr...
Kudret Narı Yağı
Kudret Narı Yağı
Kudret Narı Yağı, Kudret narı botanik bir meyve olarak bilinmektedir. Bu meyve bir çok farklı isme sahiptir. Bu isimlerden bazıları ise: Papara, acayip elma, momordica charantina, balsam apple gibi değişik isimleri vardır. Kudret narı kabakgiller cin...
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
Acı elma yağı bebeklerde nasıl kullanılır, Biz anne babalar, bebeğimiz olacağını öğrendiğimiz zaman çok heyecanlanırız, dünyalar bizim olur. Her şeyimizi ona göre düzenlemeye başlarız, hayatımızı değiştiririz onun gelme heyecanıyla. Evin düze...
20 50 Motor Yağı
20 50 Motor Yağı
20 50 Motor Yağı, Motor yağlarının üzerinde yazan 0-30, 0-40, 5-40, 10-40, 15-40, 5-50, 10-50, 15-50, 20-50, 10-60 gibi değerler yağın sıcak veya soğuk durumdaki akıcılığını gösterir. bu durum en çokta havanın ısısıyla kaynaklıdır...
Acı Biber Yağı
Acı Biber Yağı
Acı biber yağı, sırrı acısında saklı olan acı biberin yemeklere lezzet vermesinin yanı sıra cilt bakımı içinde etken maddelere sahiptir. Biber acılığını içerisinde kapsasin adı verilen maddeden alır ve bu madde dolaşımı hızlandırır. Acı biber...
Gliserin Yağı
Gliserin Yağı
Gliserin Yağı, Gliserin diğer bir deyiş ile gliserol olarak bilinmektedir. Gliserin renksiz ve sıvı halde olan, polar organik bir trihidroksi alkol türüdür. Tadı hafif bir tatlılığa sahip olan ve zehirleyici etkisi o...
Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır
Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır
Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır, Badem yağı sağlık açısından çok faydalı olan ve cilde uygulandığında ciltte bir çok etkisini gösteren bitkisel bir yağ türüdür. Bu yağ badem meyvesinin çekirdeklerinin soğuk pres ile elde edilmesi ile yapılır. ...
Tatlı Elma Yağı
Tatlı Elma Yağı
Tatlı elma yağı; kendisi de başlı başına bir şifa kaynağı olan elmadan elde edilir. Elma küçük büyük herkes için en temel besin maddelerinden birisidir ve elmanın sayısız faydaları bulunduğu artık herkes tarafından kabul edilmektedir. Hem...
Kekik Yağı Nasıl Yapılır
Kekik Yağı Nasıl Yapılır
Kekik Yağı Nasıl Yapılır, Kekik bitkisi güneşi seven, dağlık alanlarda çalı otu şeklinde yetişmekte olan ve genellikle çorak olan topraklarda üretimi yapılan bir yıllık bitkidir. Bu bitkinin boyu 15-20 cm uzunluğundadır. Yaprakları oval koyu y...
Hint Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Hint Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Hint yağı saça nasıl uygulanır, saç dökülmesinden yakınanlar, saçlarının görünümünden şikayeti olanlar için, Hint yağı yararlı bir yağdır. Yağın kullanımı dökülen saçları geri getirmez. Fakat saçların köklerini güçlendirir, kopara...
Aloe Vera Yağı
Aloe Vera Yağı
Aloe Vera Yağı, cilt bakımında harikalar yaratan aloe vera yağı kuzey Afrika bölgesinde yetişen aloe vera bitkisinden elde edilir. Aloe vera özellikle cilt bakımında sağladığı faydalar ile bilinir. Ciltte meydana gelen yanıklar ve egza...
Badem Yağı Sakal
Badem Yağı Sakal
Badem Yağı Sakal, Badem yağı doğal olarak üretimi sağlanmakta olup sağlık açısından bir çok faydası olan bir yağdır. Bu yağ içeriğinde bulunmakta olan A ve K vitaminleri sayesinde oldukça faydalıdır ve cilt sağlığımız korumaktadır. Badem yağı ...
Zayıflama Yağları
Zayıflama Yağları
Zayıflama yağları, doğal bir şekilde kilo vermek isteyen kişiler için bitkisel yağlar oldukça fayda göstermektedir. Bu yağlar ile vücuda masaj yapılabilir veya suyun içerisine katılıp tüketilebilir. Ancak dahilen kullanılabilen bitkisel ...
Çam Terebentin Yağı Nasıl Kullanılır
Çam Terebentin Yağı Nasıl Kullanılır
Çam Terebentin Yağı Nasıl Kullanılır, Çam Terebentin buhar distilasyon yöntemi ile elde edilmektedir. Çam terebentin yağı düzenli olarak kullanıldığında saç uzatma etkisinin pek çok kişi tarafından bilindiği gözlenmektedir. Çam terebentin y...
Kabak Çekirdeği Yağı
Kabak Çekirdeği Yağı
Kabak çekirdeği yağı, içerisinde bol miktarda selenyum ve çinko bulunan kabak çekirdeği yağı, badem yağı ile hemen hemen aynı işlevi görmektedir. Özellikle iltihap önleyici özelliğinin yanında, antioksidan bakımından da zengin bir yağ çe...
Çin Yağı
Çin Yağı
Çin yağı, mentha piperita otsu koyu yeşil yapraklı kenarları dişli bir bitkiden elde edilir. Toprak üstündeki kısımlarında distilasyonla özel kokulu uçucu yağ elde edilir. Oluşan bu yağ Çin yağıdır. Bu yağ renksiz veya soluk sarıya yakın bir r...
Avakado Yağının Faydaları
Avakado Yağının Faydaları
Avokado yağının faydaları, avokado yağı avokadonun kendisinden elde edilen doğal yağlardan biridir. Ülkemizde de yetiştirilen avokado genellikle tropik ülkelerde daha çok yetişmektedir. Avokadonun içerisinde bol miktarda A, D, E ...
Kayısı Çekirdeği Yağı Göz Çevresi
Kayısı Çekirdeği Yağı Göz Çevresi
Kayısı Çekirdeği Yağı Göz Çevresi, Kayısı bitkisi çok eskiden beri yetiştirilmekte olan ve sağlık açısından çok faydalı olan bir bitki türüdür. Bu bitkinin ağacı ortalama olarak 3 ile 5 metre arası uzunluğa sahip, mart-nisan aylarında çiçek aç...
Portakal Yağı Nasıl Yapılır
Portakal Yağı Nasıl Yapılır
Portakal yağı nasıl yapılır? Vücut sağlığına birçok faydası bulunan portakal yağını piyasada birçok yerde bulabilirsiniz. Fakat bu yağların orijinal olup olmadığı şüphelidir. Bu nedenle yapmanız gereken bu yağı alırken çok dikkatli bir ş...
Don Yağı
Don Yağı
Don Yağı, hayvanlarda genellikle işkembe ve böbreğin etrafında oluşan bir yağdır. Çok eskilerden beridir insan sağlığında kullanılan bu yağ, günümüz de hem insan sağlığı, hem de sanayiler de kullanılmaktadır. Uygarlıklar döneminde, ısınm...
Yılan Yağı Zararları
Yılan Yağı Zararları
Yılan Yağı Zararları, Yılan yağı kişisel bakımda kullanılmakta olan ve cilt sağlığı açısından oldukça faydalı olan bir yağ türüdür. Bu yağ Güney Asya da bir yılan türünden elde edilmektedir. Özellikle kişilerin saç bakımı için kullanmış oldukl...
Sırt Yağları
Sırt Yağları
Sırt Yağları, özellikle bayanlarda olmak üzere çok fazla sorun olmaktadır. Kişiler bu yağları eritmeye karar verirlerse eğer öncelikle yapmaları gereken bu yağların bölgesel mi yoksa vücudun normal yağ kütlesine mi ait olduğunu öğrenmekt...

 

Göğüs Yağları
Yılan Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Mavi Anemon Çiçeği Yağı
Kandaki Yağ Oranı Nasıl Düşürülür
Kurumuş Yağ Lekesi Nasıl Çıkar
Keratin Yağı
Hamilelikte Badem Yağı Kullanımı
Çilek Yağının Cilde Faydaları
Alabalık Yağının Faydaları
Keten Tohumu Yağı Nasıl Kullanılır
Ayı Yağı
Gaz Yağı
Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı
Katran Yağı Faydaları
Gres Yağı
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
Kudret Narı Yağı
20 50 Motor Yağı
Acı Biber Yağı
Gliserin Yağı
Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır
Tatlı Elma Yağı
Kekik Yağı Nasıl Yapılır
Hint Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Aloe Vera Yağı
Badem Yağı Sakal
Aynısefa Yağı
Zayıflama Yağları
Çam Terebentin Yağı Nasıl Kullanılır
Kabak Çekirdeği Yağı
Popüler İçerik
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
Acı elma yağı bebeklerde nasıl kullanılır, Biz anne babalar, bebeğimiz olacağını öğrendiğimiz zaman çok heyecanlanırız, dünyalar bizim olur. Her şeyim...
20 50 Motor Yağı
20 50 Motor Yağı
20 50 Motor Yağı, Motor yağlarının üzerinde yazan 0-30, 0-40, 5-40, 10-40, 15-40, 5-50, 10-50, 15-50, 20-50, 10-60 gibi değerler yağın sıcak veya soğu...
Acı Biber Yağı
Acı Biber Yağı
Acı biber yağı, sırrı acısında saklı olan acı biberin yemeklere lezzet vermesinin yanı sıra cilt bakımı içinde etken maddelere sahiptir. Biber acılığı...
Gliserin Yağı
Gliserin Yağı
Gliserin Yağı, Gliserin diğer bir deyiş ile gliserol olarak bilinmektedir. Gliserin renksiz ve sıvı halde olan, polar organik bir trihidroksi alkol tü...
Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır
Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır
Badem Yağı Yüze Nasıl Uygulanır, Badem yağı sağlık açısından çok faydalı olan ve cilde uygulandığında ciltte bir çok etkisini gösteren bitkisel bir ya...
Tatlı Elma Yağı
Tatlı Elma Yağı
Tatlı elma yağı; kendisi de başlı başına bir şifa kaynağı olan elmadan elde edilir. Elma küçük büyük herkes için en temel besin maddelerinden birisidi...
Popüler İçerik Son Forum Konuları Yardım Sayfaları Sosyal Medya
Göğüs Yağları
Yılan Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Mavi Anemon Çiçeği Yağı
Kandaki Yağ Oranı Nasıl Düşürülür
Kurumuş Yağ Lekesi Nasıl Çıkar
Gizlilik İlkeleri
Güvenlik İlkeleri
Yağ Forumları
Bizimle İletişime Geçin
Site Haritası
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Instagram
Son Forum Konuları
Yardım Sayfaları
Gizlilik İlkeleri
Güvenlik İlkeleri
Yağ Forumları
Bizimle İletişime Geçin
Site Haritası
Sosyal Medya
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Instagram
Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır ve buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. Buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.
Ağustos - 2018